Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Nederlandse-antillen - eten - drinken st. maarten
Bikinibeach
Bikinibeach
http://www.bikinibeach.net
Grandcase
Sxm-restaurants grand case restaurant map and list containing phone numbers, web addresses, and cuisine types
http://www.grandcase.com
Rainbow Cafe
Rainbow Cafe
http://www.rainbow-cafe.com
Ricsplace Sxm
Ricsplace-sxm.com. ricsplace-sxm.com
http://www.ricsplace-sxm.com
Turtlepier
Turtle pier restaurant. turtle pier restaurant in simpson bay, st. maarten offers a broad selection of traditional caribbean and american meals from breakfast to dinner
http://www.turtlepier.com
Gerelateerd
 • Nieuw debat over status Antillen
  De Tweede Kamer debatteert maandag over een nieuwe status voor de Nederlandse Antillen. Het debat vindt plaats na een initiatiefnota van de VVD en de SP...
 • Antilliaans onderzoek misbruik ligt stil
  DEN HAAG - Het onderzoek naar seksueel misbruik binnen de katholieke kerk op de voormalige Nederlandse Antillen en in Suriname ligt al jaren stil. De commissie-Koeijers, evenknie van de commissie-Deetman, bestaat alleen nog op papier. Dat blijkt uit ondrzoek van deze krant.
 • Koopjesdagen in de bieb
  Met deweekkrant.nl bent u één klik verwijderd van het lokale nieuws. Of het nu gaat om een evenementen agenda, prikbord items of nieuwsfeiten, u treft ze zowel landelijk als lokaal aan. Via één klik bent u bij uw eigen huis-aan-huis krant en kunt u reageren op het (lokale) nieuws en eventueel uw eigen berichten, agendapunten, foto?s en video?s delen met anderen. Naast lokaal nieuws is er ook landelijke, thematische redactie in de vorm van wonen, werken, sport en autonieuws. Ook is iedere huis-aan-huis krant online te bekijken via het digitale archief. U kunt tevens uw eigen Weekkrant samenstellen zodat u anderen kunt voorzien van de informatie die u interessant vindt. Kortom; deweekkrant.nl is een landelijk netwerk van lokale nieuwssites die het de lezer mogelijk maakt om interactief contact te onderhouden met zijn eigen huis-aan-huiskrant.
 • De Dijk komt naar P60
  Een van Nederlands bekendste en succesvolste bands is vaste gast in P60 en slaat dat popcentrum ook dit jaar niet over. De Dijk komt er 3 september (21.00
 • Ik moet aan Wilders denken
  Ik moet aan Wilders denken omdat het een beetje stil is rond hem en zijn partij. De tijden dat hij dagelijks de kranten, radio en televisie haalde, zijn verleden tijd.
 • Hoogopgeleide zzp-allochtoon komt moeilijk aan de bak
  ?Nederlandse arbeidsmarkt kent harde tweedeling? Allochtonen hebben een lange weg te gaan voordat ze net zo veel kans op een baan hebben als autochtonen, aldus Hans Wansink in de Volkskrant. Bovenaan de prioriteitenlijst zou het opkrikken van de taalvaardigheid en het opleidingsniveau van allochtonen moet komen te staan,vanaf de voorschool tot en met de nascholing. ?
 • Radicalisering en geweld: mede veroorzaakt door schaamte
  Excessief geweld en brute radicalisering: het journaal staat er bol van. Maar waar vindt dat alles zijn oorsprong? Het antwoord verrast je misschien: geweld en radicalisering worden mede mogelijk gemaakt door schaamte.
 • Opmars jongeren bij Antilliaanse organisaties
  Caribisch Netwerk brengt nieuws, actualiteiten en achtergronden over Aruba, Bonaire, Curaçao, Saba, Sint Eustatius en Sint Maarten en de Caribische gemeenschap in Nederland. Met een netwerk van lokale journalisten volgen we de ontwikkelingen op de zes eilanden van het Nederlandse Koninkrijk.
 • Marokkaanse zaalvoetballers domineren Oranje
  AMSTERDAM - Bij het oefenduel tegen Slowakije vormden de zaalvoetballers van Marokkaanse komaf de meerderheid in Oranje. Een afspiegeling van de samenleving. De nationale